Alla inlägg under mars 2017

Av Matilda Lilliefeldt - 6 mars 2017 20:31

Jaghar inte gjort så mycket . Jag hoppas allt blir normalt snart igen.

Imorgon ska jag ta det lugnt så mycket jag bara kan. jag längtar till helgen då ska jag åka och hälsa på min pappa. Det ska bli skönt att åka hem ifrån ett tag.

Av Matilda Lilliefeldt - 5 mars 2017 10:01

Jag hatar att vara förkyld. Jag hoppas att jag blir snart bättre för min förkylning.

Av Matilda Lilliefeldt - 3 mars 2017 14:18

Idag är jag väldigt trött. Jag fattar inte varför jag är trött för att jag sovit hela natten.

Jag ska fixa hundmat till min hund idag. För att han har ingen mat kvar så jag får fixa det.

Men jag längtar längtar till sommaren

Av Matilda Lilliefeldt - 2 mars 2017 11:44

Jag hatar mitt handikapp , Också sitta i rullstol resten av mitt liv. Jag började fatta det när jag var nio år gammal. Det var lättare när man var mindre och då tänkte man inte lika mycket som man gör idag.

Men jag är glad att jag har en så bra familj som stöttar mig i allt jag vill att de hjälpa mig med. De har behandlat mig som dom har behandlat mina syskon fast det är lite svårare när man sitter i en rullstol när man ska åka utomlands men vi har åkt iallajfall det blir mycket mer planering än att bara beställa en Sista minuten resa det kan jag inte göra. För att man måste planera vad man behöver Ha med sig.

Av Matilda Lilliefeldt - 2 mars 2017 10:55

nu när jag har på musik
Annars ska jag inte göra någonting mer än särskilt.

Av Matilda Lilliefeldt - 1 mars 2017 20:30

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att åka och bowla och precis kommit hem ifrån bowlingen . Åh så var en gammal assistent hos mig och hälsade på mig hemma hos mig. Det var väldigt trevligt det var också jättetrevligt att komma och prata om gamla minnen som vi hade när hon jobbade åt mig i skolan hon ba min skolassistent. Jag vill jättegärna träffa en henne igen
Den här fick jag av mig men de la assistent ett ljus av henne det tyckte jag var väldigt snällt av henne?? hon och hälsar på mig i går.

Ovido - Quiz & Flashcards